Stichting-C4 wenst u allen fijne feestdagen toe.

Stichting-C4 wenst u fijne feestdagen toe

Stichting C4 gaat nu naar het einde van 2016. We kijken terug op een geslaagd jaar waarin we veel mensen hebben kunnen ondersteunen met hun persoonlijke groei en mentale kracht.

Meerdere mensen hebben mede dankzij Stichting C4 een baan kunnen vinden of zijn door onze trainingen voor zichzelf begonnen.

Zowel in de gemeente Nieuwkoop/Alphen aan de Rijn als in Woerden hebben we het project Start s’ Tof met succes afgesloten. Voor het nieuwe jaar staat het project ‘Sleutel tot Succes’ op de planning.

Met het oog op het nieuwe jaar gericht, zullen we als stichting blijven ontwikkelen en ons verder inzetten voor maatschappelijke participatie van mensen die het moeilijk vinden om aansluiting te vinden in sociale, economische en culturele omgevingen.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een geweldig nieuw jaar toe.

kerstgroet