Gratis opleiding tot assemblagemonteur ‘Sleutel tot Succes’

Werk Unie gratis opleiding tot assemblagemonteur met Stichting-C4

Ben je werkzoekend en woon je in de regio Woerden, kijk eens op https://dewerkunie.nl/omscholing-werkzoekende/ dan is deze opleiding echt iets voor jou.

Wellicht is dit de kans voor jou om een baan te vinden die bij je past.

Ben je technische aangelegd of heb je interesse en affiniteit met techniek, dan zou ik zeker even een kijkje nemen.

In 3 maanden tijd wordt je gratis opgeleid tot assemblagemonteur en wordt je begeleid naar een passende baan in deze sector.

Stichting-C4 verzorgt tijdens deze opleiding een belangrijke rol.

1 dag in de week staat in het teken van communicatie en mentale vaardigheden.

Jeroen en Iwan de trainers/coaches van Stichting-C4 zullen deze dagen begeleiden.

Mensen die werk zoeken hebben allemaal een andere achtergrond.

Wellicht kom je net van school, zit je in een uitkeringssituatie, was je arbeidsongeschikt, of ben je net nieuw in Nederland en wil je heel graag aan de slag.

Een baan vinden is één ding, een baan houden is wat anders.

De Techniekschool helpt je aan een baan en Stichting-C4 helpt je hem te behouden

Je persoonlijke wensen, drive, houding en communicatie zijn van invloed op de rol die je kunt vervullen in je toekomstige baan.

Stichting-C4 helpt je bij het proces om zelfverzekerd en zelfbewust te laten deelnemen aan de arbeidsmarkt, zodat je op een fijne manier kan beginnen aan je nieuwe baan.

De eerste stap kun je maken door je aan te melden voor deze mooie kans.

Dat betekend dat je in April wellicht al klaar bent en aan de slag kunt met die leuke baan.

Wellicht heb je de smaak te pakken en wil je een stapje verder in de technische wereld.

Er zijn mogelijkheden genoeg.

We hopen je graag te verwelkomen tijdens de start van jou “Sleutel tot Succes”.

Met enthousiaste groet,

Team Stichting-C4