Iwan

Jongerencoach

Mijn naam is Iwan Pol en ik ben jongerencoach.

Ik heb jaren als begeleider gewerkt in de zorg.

De mensen die ik begeleidde hadden vaak een ernstige meervoudige psychische problematiek.

Hierdoor lieten zij regelmatig moeilijk verstaanbaar gedrag zien.

Mede door mijn ervaring in de zorg ben ik er van overtuigd geraakt dat hulp bij de basis van problemen er voor kan zorgen dat mensen een beter toekomst perspectief kunnen nastreven.

Jongeren zitten in de basis van hun ontwikkeling en deze is cruciaal voor hun verdere leven.

Als coach inspireer ik jongeren om hun doelen en wensen te verwezenlijken, en zo een basis te leggen voor een mooi toekomstperspectief.

Mijn droom

Mijn droom is om mensen te helpen om verder te komen en nieuwe inzichten te bieden.

Naast mijn activiteiten als jongerencoach bij mijn bedrijf What’s Nekzt, heb ik mezelf aangesloten bij Stichting-C4.

Dit heeft te maken met mijn drive om mensen te helpen met het participeren in de maatschappij. Veel mensen zeggen dat: “iedereen een kans verdient”.

Een kans is echter iets ongrijpbaars, waar veel geluk en toeval bij komt kijken.

Als mensen wachten op een kans verdoen ze veel tijd aan het wachten hierop.

Ze zullen dan op een zeker moment tot de conclusie komen dat die kans er waarschijnlijk nooit zal komen.

Ik en de Stichting

Met Stichting-C4 laat ik mensen inzien dat men niet hoeft te wachten op kansen, maar dat ze deze zelf kunnen creëren.

Het enige wat men hier voor hoeft te doen is een aantal dingen veranderen.

Met Stichting-C4 wil ik mensen die door wat voor reden dan ook een afstand tot de maatschappij ervaren, laten inzien dat ze het heft in eigen handen kunnen nemen.

Dit wil ik bereiken door mijn Creativiteit, Coaching en Consulting in te zetten.

Dit doe ik echter samen met een geweldig Collectief, want “voor iedere droom heb je mensen nodig“. Of te wel Stichting-C4 (het Creatief, Coaching en Consulting Collectief).